15 Ağustos 2012 Çarşamba

Juno hangi burçta?

Juno, bir önceki yazımızda bahsettiğimiz gibi kadersel eş anlamına geliyor. Junonun düzenli ve belirli bir yörüngesi yok, o yüzden doğum yılınıza göre junonuzu öğrenebiliyorsunuz. Bugün sizlere belirli bir aralıktaki yıllarda junonun hangi burçta olduğunu yazacağım ve onlarla ilgili bilgi vereceğim. Özetle junonuz doğduğunuz yıl hangi burçta ise, partneriniz olacak kişiden beklentileriniz de buna göre değişiyor.

Juno hangi burçta?

1975 doğumlular için juno balık burcunda. Bu kişiler hayatlarını birlikte sürdürecekleri insanları hayallerinde belirler ve bu yüzden evlilik söz konusu olduğu zaman gerçek ile hayal arasında kopukluk olabileceği için hata aranmaya başlar. Bu yüzden bu kişiler çok dikkatli hareket etmelidir.

1976 ve 1977 doğumlular için juno başak burcunda. Sağlığınıza sizen çok önem veren, çalışkan ve iş bilen bir partnere ihtiyaç duyarsınız. Duygusallık sizin için ikinci planda, partnerinizle aranızdaki ilişkinin mantık çerçevesinde yürümesini istersiniz.

1978 ve 1892 doğumlular için juno yay burcunda görünüyor. Yani birlikte uzun seyahatler yapabilecekleri, birbirlerinin gizemli yanlarını keşfedebilecekleri ve duygusallığı ön planda tutan bir partner ihtiyacındadırlar. Partnerlerinden entelektüel seviyede bilgiye sahip ve sürekli gelişen, yenilenen bir yapıda olmalarını beklerler.

1979 doğumlu kişilerin junoları kova burcunda. Eşleriyle zaman zaman ilgi problemi yaşayabilecek olduğunuza işaret eder. Gelecekteki eşiniz oldukça sosyal biri olabilir ve zaten kalabalık bir ortamda tanışma ihtimaliniz yüksek. Fazla sosyal olmayı sevse de iyi bir insan olacağını aklınızdan çıkarmayın.

1980 doğumlular, junonuz yengeç burcunda. İhtiyaç duyduğunuz duygusal tatmin sağlanacaktır. Mızmızlanmayı sevse de sizi her daim el üstünde tutacak, mutlu olmanızı her şeyin önüne koyacak bir partnere sahip olacaksınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder