15 Şubat 2014 Cumartesi

Yeni Moda Telefon Kılıfları


Günümüzde inanılmaz gelişmelere ve yeniliklere öncü olan Apple firmasının çıkarttığı ürünler, aynı zamanda bu ürünleri tamamlayan ikincil ürünlere de yeni bir sektör yaratmış oldu. Yeni çıkan telefonların yanında telefon kılıfları da yenilendi. Yeni bir akıllı telefon alıp da telefon kılıfı almayan yoktur herhalde. Artık yeni bir sektör haline gelen telefon kılıfları için pek çok yeni firma bile kuruldu.
Çevremizde en çok kullanılan model Iphone oldu. Iphone’lar için üretilen telefon kılıfları artık her köşe başında görebileceğimiz kadar yaygın. Tamamlayıcı ürün niteliğindeki bu ürünler i alırken dikkat etmemiz gereken önemli konular bulunmaktadır.


Herkesin farklı renkleri farklı zevkleri bulunur. Ve bunlar günlük hayatımızda kullandığımız eşyalara yansır. Kıyafetler, evdeki koltuklarımız, arabamız, telefonumuz, telefon kılıfımız gibi sürekli kullanılan bütün eşyalarda bizi yansıtan özellikler bulunur. Telefon kılıfı alırken de ilk etapta bunu düşünerek seçim yapmalıyız. Hem hoşumuza giden hem de çevremiz tarafından güzel bulunabilecek bir ürün ile kendimizi daha iyi hissedebiliriz. Çevremizden gelebilecek olumsuz tepkiler bizi üzer. Bu sebeple bizleri yansıtmayan veya çevremizdekileri rahatsız edebilecek olan telefon kılıflarından uzak durmak gerekir.


Doğru kılıfı seçmek için hızlı karar vermemek gerekir. 2 tarafı kapalı olan kılıflardan mı yoksa tek tarafı kapalı olanlardan mı tercih edeceğimize iyice karar verip ondan sonra bizleri yansıtan ürünlere yönelmeliyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder