28 Haziran 2013 Cuma

Muhteşem İsim Yüzükler

Takılarınızı kişiselleştirmek sizin elinizde. Bir birine benzeyen, demode aksesuarlardan sıkıldıysanız, size özel isim yüzük ve isim kolyeleri satın alıp kıyafetleriniz ile kombin yapabilirsiniz. İster altın ister gümüş, bakır farketmez bütçenize ve zevkinize göre bir isim yüzük ya da isim kolye seçin en farklı siz olun.

İsim Kolye


Sevdikleriniz içinde oldukça hoş bir hediye seçeneği oluşturan isim yüzük ve isim kolyeler, sürekli üzerinizde taşıyabileceğiniz manevi değeri olan aksesuarlardır. En sevdiklerinizin isimlerini ya da kendi isminizi kolyenize yazdırın, sevdikleriniz daima yanınızda olsun.

Geçen yıl anneler gününde anneme mortakı'dan aldığım isim kolye hala en vazgeçilmez aksesuarı. Boynundan hiç çıkartmıyor. Özellikle anneler günü, sevgililer günü, doğum günleri gibi özel günlerde sevdiklerinize verebileceğiniz en güzel hediyenin varlığınız ve sevginiz olduğunu hatırlatan bu isim kolye ve isim yüzükler, şık tasarımları ile de dikkat çekiyor.

İsim Yüzük


Siz de zevkinize ve bütçenize uygun isim kolye ve isim yüzüklerden birini seçin sevdiklerinize ya da kendinize hediye edin. Mortakı'dan kolaylık ve güvenle annem için satın aldığım üzerinde ismim yazılı isim kolye üç gün içerisinde kapımıza kadar geldi. Annemi çok mutlu eden bu isim kolye, aynı zamanda yalın tasarımı ile bütün kıyafetlerine uyum sağladı. Hem üzerinde adımı taşımaktan hem de kolyenin şık ve zarif görünmesinden mutlu olan annem aldığı en güzel hediyenin bu isim kolye olduğunu söyledi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder