3 Temmuz 2014 Perşembe

Stor Perde İle Değişen Dekorasyon

Kesenizi zorlayan mobilya fiyatları yüzünden dekorasyonunuzu değiştiremiyorsanız, üzülmeyin. Çünkü dekorasyonu değiştirmenin tek yolu mobilya alışverişi yapmaktan geçmiyor. Dekoratif raflar, biblolar, çerçeveler, çiçekler ve daha da ilginci, stor perdeler ile dekorasyonunuzda büyük farklılıklar yaratabilirsiniz.

Elbette herkesin dekoratif malzemelerin ve bibloların dekorasyon üzerindeki etkisini bildiğine eminiz. Ancak stor perde çeşitleri ile de bu etkiyi oluşturmanın mümkün olduğunu bilmelisiniz. Bu nedenle öncelikle stor perdeleri tanıyalım:

Stor Perde Nedir? Dekorasyon Üzerinde Nasıl Bir Etkisi Vardır?

Stor perde, sert görünümlü dekoratif bir perdedir. Birçok farklı renk, desen ve model çeşidi bulunmaktadır. Mekanizmalı olduğundan, gün ışığından dilediğince yararlanmanızı sağlayacak özelliklere sahiptir. Temizlenmesi kolaydır. Stor perdelerinizi yılda 2 kez mekanizmasından çıkartarak yıkayabilirsiniz. Ayrıca ömrü de uzundur. Kullanım şekline göre bir stor perdeyi 5 ile 6 yıl boyunca sorunsuzca kullanabilirsiniz. Bozulduğunda ise kolayca tamir edebilirsiniz.

Bu derece avantajlı ve modern bir perde çeşidi olan stor perdelerin günümüzde birçok alanda kullanıldığını kolaylıkla söyleyebiliriz. Oturma odaları, salonlar, mutfaklar ve iş yerleri için son derece uygun olan stor perdeler, modern yaklaşımlara sahip evlerin baş yardımcısı konumundadır. 

Dekorasyonu tamamlayıcı bir etkiye sahip olan perdelerin, ev dekorasyonu üzerindeki etkisini stor perdeler ile artırabilirsiniz. Bu nedenle mobilyalarınıza ve duvarlarınızın rengine uygun bir stor perde seçerek siz de tek bir perdenin yaratacağı harikalara şahit olabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder